МВР преживява сложно време между избори. Това мнение изрази в Денят

...
МВР преживява сложно време между избори. Това мнение изрази в Денят
Коментари Харесай

Кои са големите проблеми на МВР?

МВР претърпява комплицирано време сред избори. Това мнение изрази в  " Денят стартира "  проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност.

Преди време се сподели, че шест месеца преди избори и шест месеца след избори Министерство на вътрешните работи не работи, с цел да не сбърка, а към този момент две години сме в поредност от избори. И това е една от аргументите Министерство на вътрешните работи да работи на своя най-малко. Дълги години не се обръщаше внимание на постъпките на чиновниците. И това основава възприятие за безотговорност у по-младите чиновници, означи Радулов.

Според Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията огромният проблем в България е, че промяната на политическото управление води до промяна на управителни чиновници в Министерство на вътрешните работи. Това нормално се случва в Източна Европа.

" Един от проблемите е, че системата е мощно политизирана. А и самата система преди 90-та година беше построена въз основата на политическата преданост и пазенето на комунистическата партия ", посочи Безлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР